Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Eνημέρωση των επιχειρηματιών του κλάδου καφέ μπαρ εστίασης της Σκιάθου από τον Σάκη Ζλατούδη

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε,  στο γραφείο ενημέρωσης του συνδυασμού «Πάρε Θέση για την Σκιάθο», ενημέρωση των επιχειρηματιών του κλάδου καφέ μπαρ εστίασης της Σκιάθου, από τον υποψήφιο δήμαρχο Σάκη Ζλατούδη για τις δράσεις και τις διεκδικήσεις της ΓΣΕΒΕΕ μετά από συνάντηση με τον προέδρο κ. Καββαθά. 
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστιατορίων Ταβερνών και Συναφών Επαγγελμάτων Νήσου Σκιάθου κ. Νίκος Νικολάου, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσίαση από τον κ. Τάσο Μουτζούρη προτάσεων πάνω σε τρόπους μείωσης του λειτουργικού κόστους του Δήμου, που εφαρμόζονται σε άλλους δήμους της χώρας, δράσεις τις οποίες έχει εγκαταστήσει η εταιρεία την οποία αντιπροσωπεύει.

Οι προτάσεις του κ. Ζλατούδη για τον κλάδο, την δυνατότητα μείωσης εντός...
του έτους των δημοτικών τελών μέσω εφαρμογής αντίστοιχων δράσεων, τη δημιουργία διασύνδεσης μεταξύ των επιχειρήσεων μέσω της προώθησης της τοπικής παραγωγής και τοπικής κουζίνας και τους τρόπους αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη στη Σκιάθο, αποτέλεσαν έναυσμα δημιουργικής συζήτησης μεταξύ των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.