Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Εκλογές στον Α.Ο. Σκοπέλου την Παρασκευή

Χρήστος Βασιλούδης: Θα είμαστε δίπλα σας ό,τι και αν χρειαστείτε
Εκλογές για νέα διοίκηση / νέα πρόσωπα στον Α.Ο. Σκοπέλου θα πραγματοιηθούν την Παρασκευή 6 Ιουνίου, από 6 - 9 μ.μ. στο κτίριο "Ξενία" και θα μπορούν να ψηφίσουν όλα τα οικονομικώς ενήμερα μέλη.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Διοικητικό Συμβούλιο μπορούν να υποβάλονται μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουνίου στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής:
  • Νάστα Παρασκευή: 6974 873 451
  • Λεμονή Μαρία: 6974 204 127
  • Αναστασίου Τάσο: 6972 184 843

Οι εκλογές αποφασίστηκαν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ομίλου, όπου έγινε ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός που έκρυβε μία έκπληξη. Ο Όμιλος χωρίς καμία κρατική, δημοτική βοήθεια "έβγαλε τη χρονιά" και αφήνει και υπόλοιπο στο ταμείο για μαγιά στη νέα διοίκηση 4.964,76 €.

Αναλυτικά:
υπόλοιπο 31/12/12:        51,15 €
Έσοδα:                   26.403,73 €
Έξοδα:                   21.491,12 €
___________________________
Υπόλ.:                       4.963,76 €

Τον απολογισμό της αθλητικής χρονιάς που πέρασε έκανε το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Ρόδιος ο οποίες αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε το Δ.Σ. και κατάφερε εν μέρει να ξεπεράσει, τόνισε την πολύ καλή αθλητική χρονιά και την...
αξιοπρεπή παρουσία του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ μίλησε για την σημασία των ακαδημιών ποδοσφαίρου, βόλεϊ και τη νεοσύστατη μπάσκετ που όλες μαζί αριθμούν 200 παιδιά, νούμερο ρεκόρ για τα δεδομένα του νησιού μας.

Ο Βασίλης Ρόδιος ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών, οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αμισθί και ζήτησε συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. περισσότερων νέων προσώπων, για να συνεχιστεί η δυναμική του Ομίλου και να γίνει πράξη η δημιουργία του αγωνιστικού τμήματος μπάσκετ και στίβου.
Τέλος ευχαρίστησε ο νέο Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη για την παρουσία του στη Συνέλευση και δίνοντάς του τον λόγο είπε:

-Δήμαρχε τα πράγματα δεν ήταν καλά… Ελπίζω να είναι καλύτερα.

Παίρνοντας τον λόγο ο Χρήστος Βασιλούδης είπε:

«Συγχαρητήρια στο απερχόμενο Δ.Σ. για την σοβαρή δουλειά που έκανε και εύχομαι και το νέο Δ.Σ. να την συνεχίσει. Από την μεριά μας, αυτά που υποσχεθήκαμε προεκλογικά θα τα κάνουμε πράξη και θα υποστηρίξουμε, μέσα στις δυνατότητες του Δήμου, όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου. Θα είμαστε δίπλα σας ό,τι και αν χρειαστείτε. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας και θα υπάρχει μία διαρκής επαφή δημάρχου, δημοτικού συμβουλίου και διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου..»

Στη συνέλευση τονίστηκε η πλήρης εγκατάλειψη του σταδίου, στο οποίο, κάνοντας κάποιος μια επίσκεψη, μπορεί να δει σάπια και χορταριασμένα ταρτάν, αποδυτήρια και κερκίδες που γκρεμίζονται, πυλώνες που ανάβουν με πατέντες, ενώ επισημάνθηκε για άλλη μια φορά ότι η όποια συντήρηση γίνεται επιβαρύνει το ταμείο του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.