Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Σκοπελίτες έπεται συνέχεια...

Τα τρία τελευταία χρόνια είδαμε να βάζουν λουκέτο το εμπορικό τμήμα της ΔΕΗ, η ΔΟΥ, το ΙΚΑ, να υπολειτουργεί το Κέντρο Υγείας, να περικόπτονται ακτοπλοϊκά δρομολόγια την χειμερινή περίοδο και να αυξάνονται τα εισιτήρια και πριν λίγα 24ωρα να καταργείται ο λιμενικός σταθμός Γλώσσας. Σε όλα τα παραπάνω η αντίδραση των θεσμικών παραγόντων ήταν η αποστολή επιστολών χωρίς αποτέλεσμα.
Τη Δευτέρα και μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως της κατάργησης του λιμενικού σταθμού Λουτρακίου, το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τη νέα δημοτική αρχή θα μελετήσει και θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις για το τετελεσμένο!

Για την κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού, αλλά και για την σχετική ανάρτηση (κλικ) που δημοσιεύσαμε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Σκοπέλου ενοχλημένος(;) μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:
Κύριε Πούλιο 
Η είδηση που δημοσιεύσατε σχετικά με την επικείμενη κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού Γλώσσας με βρήκε στην Αθήνα, στην κηδεία ενός φίλου μου. Μόλις επιστρέψω, Δευτέρα πρωί, θα δημοσιοποιήσω την επιστολή μου προς τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη εδώ και αρκετές εβδομάδες, μόλις πληροφορήθηκα τις προθέσεις της Κυβέρνησης 
Όμως το δημοσίευμά σας μου γεννά ορισμένες εύλογες απορίες. 
1. Ποιοι είναι οι "φίλοι της Σκοπέλου" που...
επισκέφτηκαν τον Υπουργό; Εσείς ως πολέμιος της ανωνυμίας θα έπρεπε να μας τους πείτε. 
2. Αν όντως κάποιοι "φίλοι" τον επισκέφτηκαν, τότε ο Υπουργός ψεύδεται όταν λέει "λυπάμαι, αργήσατε", αφού όπως προανέφερα είχα εγκαίρως κάνει τη παρέμβασή μου. Εκτός κι αν οι "φίλοι" κι όχι οι θεσμικοί παράγοντες είναι αυτοί των οποίων η παρέμβαση μετρά περισσότερο.  
Τέλος, αντιπαρέρχομαι το ειρωνικό "έπεται συνέχεια;", μιας και το θέμα είναι πολύ σημαντικό για φτηνά αστειάκια. Από Δευτέρα λοιπόν, μαζί με το δημοτικό συμβούλιο και τη νέα δημοτική αρχή θα μελετήσουμε και θα αποφασίσουμε τις κινήσεις μας. 
Φιλικότατα
Γιώργος Μιχελής
Δήμαρχος Σκοπέλου
Απάντηση της εφημερίδας:

α) Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η επίσκεψη στον Βαρβιτσιώτη έγινε και αυτή η απάντηση δόθηκε... Αν οι "φίλοι της Σκοπέλου" θέλουν να αποκαλύψουν το όνομά τους μπορούν να το κάνουν στη σύσκεψη της Δευτέρας, που ελπίζω να είναι ανοικτή, σε διαφορετική περίπτωση "χρεώνομαι" την δημοσίευση.

β) το «έπεται συνέχεια;» έχει να κάνει με το κλείσιμο της ΔΟΥ, του ΙΚΑ, της ΔΕΗ κλπ κλπ και θεωρώ ότι δεν είναι παντενταρισμένο...

γ) Επειδή έχουμε διαφορετική αντίληψη του χιούμορ, αστειάκι θεωρώ το «επόμενες κινήσεις» για κάτι τετελεσμένο, ενώ 3 χρόνια δεν "άνοιξε μύτη" για το κλείσιμο και την υποβάθμιση ΔΕΗ, ΙΚΑ, ΔΟΥ, ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κλπ, κλπ.

δ) Αφαιρώ το ερωτηματικό από το "έπεται συνέχεια;" γιατί με επιστολές και χλιαρές αντιδράσεις όντως ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.