Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 25ης Ιανουαρίου 2015 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπος της για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου  2015 είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr/ και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τα αποτελέσματα θα είναι αυτόματα διαθέσιμα (απ’ την ίδια διεύθυνση) και σε κινητές συσκευές (τηλέφωνα, tablets κλπ.), ενώ ανοικτή θα παραμείνει και η αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση (online) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας), καθώς το σύστημα είναι σχεδιασμένο να εμφανίζει τα αποτελέσματα, άμεσα, με την ηλεκτρονική καταχώρησή τους στο σύστημα, από το αντίστοιχο συνεργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.