Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο Α.Ο. Σκοπέλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες μας για τις επιτυχίες αυτές και είναι τιμή και χαρά για τη Σκόπελο να έχει στις τάξεις της ένα τέτοιο Όμιλο…»
Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην αίθουσα του "Ορφέα" για την κοπή της πίτας του Α.Ο. Σκοπέλου, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη προσπάθεια που...
γίνεται από διοίκηση και αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, με εμφανή τα αποτελέσματα την αθλητική χρονιά που διανύουμε.

Τον παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι Σκοπελίτες υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας Γιώργος Αναγνώστου με το ΚΚΕ και Σπύρος Λεμονής με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων ποδοσφαίρου και βόλεϊ και οι προπονητές αυτών και οι μικροί των ακαδημιών.

Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Βασίλης Ρόδιος είπε μεταξύ άλλων:
 «Από την νέα αθλητική σεζόν και με την ανάδειξη της νέας διοίκησης τον Ιούνιο, η θετική πορεία των ομάδων μας όχι απλώς συνεχίστηκε, αλλά θα λέγαμε ότι εκτινάχθηκε. Με την τοποθέτηση νέων προπονητών και με την παραπέρα οργάνωση των ακαδημιών τα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Οι ακαδημίες, με την προσθήκη και αυτής του στίβου, οργανώθηκαν πλήρως και πλέον έχουμε ρεκόρ νέων αθλητών.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με +9 βαθμούς, προκαλώντας τον θαυμασμό, την εκτίμηση και τα θετικά σχόλια φίλων και αντιπάλων, βάζοντας πλώρη για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών έχει κάνει ήδη το καλύτερο αγωνιστικό ξεκίνημα με στόχο τα μπαράζ ανόδου.

Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες μας για τις επιτυχίες αυτές και είναι τιμή και χαρά για τη Σκόπελο να έχει στις τάξεις της ένα τέτοιο Όμιλο.

Θεωρώ όμως ότι το σημαντικότερο είναι ότι ο Α.Ο. έχει ερασιτέχνες αθλητ΄ς με επαγγελματική συνείδηση, που αγαπούν και τιμούν τη "φανέλα", κάνοντας εμάς και τον τόπο μας υπερήφανους.

Γι' αυτό ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας τόσο υλικά, όσο και ηθικά προκειμένου η ομάδες μας να αντεπεξέλθουν στις πολλές υποχρεώσεις τους…»

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τυχερό τον αθλητή Σταμάτη Γκουμά, που βρήκε το φλουρί και πήρε ως δώρο από τη διοίκηση ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.