Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Καλούμε την κοινωνία να πάρει μέρος μαζί μας στην μεγάλη πορεία για το μέλλον που μας αξίζει

Στη φωτό οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυριακάτικη περιοδεία τους στην περιοχή Βελεστίνου. Από αριστερά ο Σκοπελίτης υποψήφιος Σπύρος Λεμονής (κλικ), η Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Κώστας Δελημήτρος, η Δήμητρα Μανώλη, ο Μάκης Μπαλλής, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και η Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου.

Ανακοίνωση
της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη εκλογική μάχη της μεταπολίτευσης. Η ανθρωπιστική κρίση, η αφαίρεση δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών, η διάλυση του επιπέδου ζωής των εργατικών και μεσαίων στρωμάτων, οι εξωφρενικοί δείκτες ανεργίας, η μετανάστευση της νέας γενιάς, οι φορολογικές επιδρομές που γονατίζουν οικογένειες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, τα τεράστια προβλήματα της αγροτικής παραγωγής, τα λουκέτα στα μαγαζιά, η συρρίκνωση της δημόσιας παιδείας και Υγείας, έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη κατάσταση.

Απέναντι στη θλιβερή πραγματικότητα, που οι πάντες βιώνουν εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, ορθώνεται η αντίσταση του λαού η οποία  στη σημερινή συγκυρία εκφράζεται πολιτικά μέσα από το ορμητικό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο πιο μεγάλη θα είναι η επερχόμενη νίκη, όσο πιο...
άνετη θα είναι η αυτοδυναμία, τόσο περισσότερο ενισχυμένη θα είναι  η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια της να εφαρμόσει άμεσα μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό  το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να βάλει τις βάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την κατάργηση των μνημονίων, την διαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους, τον δημοκρατικό μετασχηματισμό και την προοδευτική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και την δημιουργία ενός κοινωνικά δίκαιου φορολογικού συστήματος.

Δίνουμε τη μάχη στη χώρα μας έχοντας επίγνωση πως η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί καταλύτης στην αλλαγή των πολιτικών και κοινωνικών συσχετισμών που θα ανατρέψουν τις πολιτικές της λιτότητας, και θα σταματήσουν  την σημερινή αυτοκαταστροφική πορεία της Ευρώπης επηρεάζοντας θετικά τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Καλούμε όλους τους πολίτες που ελπίζουν πολλά από την κυβερνητική αλλαγή να συστρατευτούν μαζί μας, έτσι ώστε να δώσουμε μαζί την εκλογική μάχη για να κερδηθεί και η τελευταία ψήφος που μπορεί να καταγραφεί στην κάλπη της ελπίδας.

Τους καλούμε να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις μας, να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ,  να διαδώσουν παντού μαζί μας τα προεκλογικά υλικά του κόμματος, να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, να βοηθήσουν να γίνει αισθητό και στο πιο απομονωμένο σημείο το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής, να συμβάλουν με όποιον τρόπο μπορούν σε αυτόν τον ιστορικής σημασίας, αγώνα.
Τους καλούμε να πάρουν μέρος μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη πορεία για ένα μέλλον που μας αξίζει  


Η Ελπίδα έρχεται - Η Ελλάδα προχωράει - Η Ευρώπη αλλάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.