Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τελετή ανακήρυξης του Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Τσάμαρη σε επίτιμο δημότη Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, η τελετή ανακήρυξης του Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Τσάμαρη σε επίτιμο δημότη Αλοννήσου έπειτα από την 1/2015 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης έπειτα από την ομιλία του απένειμε στον πατέρα Γρηγόριο τιμητική πλακέτα και πάπυρο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Δήμου Αλοννήσου παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πλωμαρίτης Νικόλαος, ο Ιερέας του νησιού π. Αβραάμ, σύσσωμη η...
Δημοτική αρχή, όλοι οι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Μετά την απονομή απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ν. Πλωμαρίτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τσουκανάς Παναγιώτης κι ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βλάικου Παναγιώτη και της ελάσσονος Δροσάκη Κων/νο.

Ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος βαθύτατα συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλοννήσου, όλη την Δημοτική Αρχή και όλους τους κατοίκους του νησιού για την αγάπη τους και την εκτίμησή τους.

Μετά το πέρας της απονομής παρατέθηκε δεξίωση στο χώρο του Δημαρχείου.

ΦΩΤΟ: ©ΦΙΛΙΤΣΑ ΘΕΜΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.