Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ιστορική ευκαιρία για τα νησιά μας η εκλογή βουλευτή από τις Βόρειες Σποράδες

Σπύρος Λεμονής
Ιατρός Καρδιολόγος
Υποψήφιος βουλευτής
Ν. Μαγνησίας
ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και φλερτάρει με την αυτοδυναμία. Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής θα κρίνει την μετέπειτα πορεία της χώρας, δίνοντας ελπίδα σε ένα λαό που δεινοπαθεί.

Ωστόσο, οι εκλογές αυτές εμπεριέχουν μια ακόμη ιστορική πρόκληση για την περιοχή της Μαγνησίας και των Βορείων Σποράδων. Είναι η εκλογή βουλευτή από τα νησιά μας.
Και την ιστορική αυτή ευκαιρία μπορεί να υλοποιήσει ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής Σπύρος Λεμονής, ο οποίος εκφράζει με την πορεία του και το ήθος του το σύνολο της κοινωνίας της Μαγνησίας.

Ο Σπύρος Λεμονής μπορεί να είναι στην επόμενη βουλή και μάλιστα με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να εργαστεί σκληρά, όχι μόνο για τα νησιά αλλά και για ολόκληρη τη Μαγνησία, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ ηπειρωτικής Μαγνησίας και νησιών.

Ας δουν και αυτή την προοπτική η ψηφοφόροι της Μαγνησίας.

ΣΥΡΙΖΑ
Τοπική Οργάνωση Σκοπέλου

____________________

Λεμονής Σπύρος
Γεννήθηκε το 1957. Είναι ιατρός καρδιολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Επιμελητής Α’ της Πολυκλινικής Αθηνών, παράρτημα του Γενικού Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.
Διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος και διευθυντής σε ιδιωτικές κλινικές.
Μέλος του ΚΚΕ από το 1975 ως το 1992.
Υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου το 2014 και νυν Δημοτικός Σύμβουλος.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.