Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση της Δανάης Τζήκα - Κωστοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Αυτή η νίκη αντικατοπτρίζει τα κινήματα και τους αγώνες των προηγούμενων ετών. Αποτελεί τη βάση για μια βαθιά αλλαγή στην κοινωνία και τη χώρα.

Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία είπαν όχι στους εκβιασμούς και το φόβο. Διάλεξαν την ελπίδα και τη δημιουργία, διάλεξαν της αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα μήνυμα για όλη την Ευρώπη. Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας. Ένα μήνυμα που δηλώνει ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι και ότι μια άλλη πολιτική, που βάζει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών, είναι εφικτή.

Χαιρετίζουμε όλους όσους στήριξαν το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και αγωνίστηκαν γι’ αυτό το σκοπό και προσδοκάμε στο μέλλον αυτός ο αγώνας να γίνει ακόμα πιο μαζικός.

Η εκλογή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, από τους πολίτες της Μαγνησίας αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά ακόμα μεγαλύτερη...
ευθύνη για ανταπόκριση στις προσδοκίες και τις ελπίδες τους.
Μαζί με τους τέσσερεις συντρόφους και συντρόφισσες που εκλέχτηκαν βουλευτές στο νομό μας, τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε εκεί που πάντοτε συμμετείχαμε: Στα κινήματα και στους αγώνες για την προώθηση λύσεων και την επίλυση προβλημάτων του τόπου μας και των ανθρώπων του, σε διαδικασίες ώσμωσης, συζήτησης, συναπόφασης με τους ενεργούς πολίτες της Μαγνησίας για τη διαμόρφωση και τη συγκεκριμενοποίηση των πολιτικών που θα μας επιτρέπουν να υλοποιούμε τους προγραμματικούς μας στόχους.

Έχουμε μπροστά μας έναν ιδιαίτερα δύσκολο δρόμο να περπατήσουμε για να φτάσουμε στην Ελλάδα της πραγματικής δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης. Το έργο αυτό δεν είναι, όμως, δουλειά κάποιων ειδικών. Μαζί παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, μαζί χτίζουμε έναν άλλο κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.