Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σκόπελος: Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα στις 7 μ.μ. στον "Ορφέα" η κεντρική
προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο
Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας Κώστα Στεργίου και Γιώργο Αναγνώστου, συνοδευόμενο από τον πρώην βουλευτή και στέλεχος του ΚΚΕ Αποστόλη Νάνο και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου Μανώλη Ραμαντάνη περιόδευσε το σήμερα το πρωί στη ΔΕΥΑ, στο Δημαρχείο, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Σκοπέλου, στο Κέντρο Υγείας, την Πυροσβεστική, αλλά και...
στην παραλία, όπου συζητώντας κατέγραφαν τα προβλήματα του νησιού, που όπως φάνηκε από τις συζητήσεις είναι πολλά.
Αυτό που υπογραμμίστηκε και συμφώνησαν όλοι, είναι ότι αυτό που χρειάζεται στις 25 του Γενάρη για να είναι δυνατός ο λαός στη οργάνωση των αγώνων, για να είναι πιο μαχητικός και ανατρεπτικός απέναντι στην εφαρμογή νέων αντιλαϊκών μέτρων, είναι δυνατό ΚΚΕ με βουλευτή στη Μαγνησία, ο οποίος θα αναδεικνύει δυναμικά τα προβλήματα και τις ελλείψεις των Βορείων Σποράδων.
«Είδαμε τη διαφορά στα τελευταία 2 χρόνια, που το κόμμα μας δεν έβγαλε βουλευτή στη Μαγνησία...Στη Βουλή δεν μπήκαν για συζήτηση τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα των νησιών μας» είπε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Γιώργος Αναγνώστου ο οποίος υπογράμμισε ότι «πρέπει ο λαός να αποφύγει τον εγκλωβισμό των ελπίδων του, σε έναν άλλο διαχειριστή που θα εφαρμόσει την ίδια ή και χειρότερη πολιτική
Κατέληξε λέγοντας ότι χρειάζεται «δυνατό ΚΚΕ, διότι μόνο αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο σε τέτοιες πολιτικές, να οργανώσει αγώνες, διότι είναι το μόνο κόμμα που διεκδικεί μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ε.Ε., λαϊκή εξουσία», καλώντας ταυτόχρονα τον σκοπελίτικο λαό στη σημερινή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. στον κινηματογράφο "Ορφέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.