Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δύσκολοι καιροί για κόμματα

Δύο συγκεντρώσεις (12 και 14 Ιαν.) θα πραγματοποιήσει
το ΚΚΕ στην εβδομάδα που έρχεται
Σε κοινή σύσκεψη (κλικ) είχε καλέσει ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης τους εκπροσώπους των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά τελικά εμφανίστηκαν μόνο δύο. Ο Παντελής Γκίκας εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΚΚΕ Γιώργος Αναγνώστου.

Είναι τα δύο κόμματα που θα παρουσιάσουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη δημοτική κοινότητα Σκοπέλου, για το ποιο από τα δύο θα πάρει την πρωτιά, την οποία εδώ και χρόνια κρατά το ΚΚΕ.
  • Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ στην εβδομάδα που έρχεται. Την Δευτέρα στις 7.00 μ.μ. θα γίνει συνάντηση μελών και φίλων του ΚΚΕ στο "Ξενία", ενώ την Τετάρτη την ίδια ώρα θα γίνει δεύτερη συγκέντρωση "πιο πλατιά" στον "Ορφέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.