Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Ν. Τερζόπουλος στο δυναμικό του Ομίλου “SPYROU HOTELS”

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “SPYROU HOTELS”  ανακοίνωσε  την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Νικόλαο Τερζόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του 5* ξενοδοχείου SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & Spa στην Σκόπελο. 

Ο κ. Τερζόπουλος, επί σειρά ετών επαγγελματίας στον χώρο των ξενοδοχείων, με εμπειρία στη Διοίκηση και τις Πωλήσεις, έχει αναλάβει υπεύθυνες θέσεις  ως Διευθυντής σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών στη Ρόδο, στην Κω, στις Κυκλάδες και στην Πελοπόννησο. 

Έχει επίσης απασχοληθεί  ως Sales & Operations Manager σε διεθνείς αλυσίδες όπως Hilton Hotels και Iberostar καθώς και στο ξενοδοχείο Eagles Palace, member of SLH, που βρίσκεται στην Χαλκιδική.  

Είναι απόφοιτος της ΑΣΤΕΡ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “SPYROU HOTELS”  κ. Βασίλης Σπύρου δήλωσε πως...
προτάσσει την ποιοτική αναβάθμιση όλων των μονάδων του Ομίλου, τόσο σε υλικοτεχνικό επίπεδο όσο και σε στελεχιακό δυναμικό. Επίσης, η εξασφάλιση εξατομικευμένων τουριστικών υπηρεσιών που ξεπερνούν την απλή διάθεση ξενοδοχειακών παροχών, όπως η προσφορά Δωρεάν Ακτοπλοϊκών Εισιτήριων και η πλήρης οργάνωση του ταξιδιού των φιλοξενούμενων έχουν ανάδειξη την πρωτοπορία της Εταιρίας μας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όταν ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Sales & Marketing Director της “SPYROU HOTELS” για τις νέες - καινοτόμες  επιχειρηματικές δράσεις του Ομίλου.  Δήλωσε πως στις 10 Φεβρουαρίου 2015 οριοθετείται η έναρξη της νέα δραστηριότητα με την ονομασία “Spyrou Philoxenia”, η οποία αφορά στην δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικών ξενοδοχειακών κρατήσεων για ταξιδιώτες και παροχής σε ανεξαρτήτους ξενοδόχους υπηρεσιών Sales, Marketing,Consulting και e-Bookings. “Είναι αντιληπτό πως υπάρχουν τεράστια περιθώρια  βελτιστοποίησης της συνολικής ικανοποίησης των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας σε συνδυασμό με την αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων. Βασισμένοι στην 40χρονη πορεία του Ομίλου μας προβαίνουμε στην υλοποίηση της σχετικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως θα ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της ταχεία μεταλλασσόμενης  τουριστικής αγοράς” δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.