Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Αλόννησος / 101 άτομα εξετάστηκαν στη διάρκεια του ιατρείου γενικού οφθαλμολογικού ελέγχου ενηλίκων

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης ευχαρίστησε θερμά
τον Γιατρό Δημήτρη Τσουκανά  για την ευγενική προσφορά του
προς τους κατοίκους της Αλοννήσου
Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του ιατρείου γενικού οφθαλμολογικού ελέγχου ενηλίκων που λειτούργησε δωρεάν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλοννήσου από την Δευτέρα 8 Αυγούστου ο Αλοννησιώτης χειρουργός οφθαλμίατρος Δημήτρης Τσουκανάς.

Όπως αναφέρει ο γιατρός Δημήτρης Τσουκανάς «εξετάστηκαν συνολικά 101 άτομα, 93 τακτικά και 8 επείγοντα. Εξ αυτών 34% διαγνώστηκαν με χειρουργικές παθήσεις του οφθαλμού (κατά βάση καταρράκτη) και 17% με παθολογία του οφθαλμού που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης ή αντιμετώπισης-παρέμβασης (ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, γλαύκωμα, θόλωση οπίσθιου περιφακίου, ενδοθηλιακή δυστροφία τύπου Fuchs, εξωτερική οφθαλμοπληγία κ.α.)

Από τα επείγοντα διαγνώσαμε και στείλαμε στην Αθήνα για άμεση αντιμετώπιση μια ρηγματογενή αποκόλληση αμφιβληστροειδούς σε πρώιμο στάδιο και αφαιρέσαμε τρία ξένα σώματα κερατοειδούς».

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης δήλωσε:


«Ευχαριστώ θερμά  τον Γιατρό Δημήτρη Τσουκανά  για την ευγενική προσφορά του προς τους κατοίκους της Αλοννήσου.

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης τέτοιου είδους ενέργειες και ιδιαίτερα σε ένα ακριτικό νησί αναδεικνύουν τις αξίες της  ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.