Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκης - Βορείων Σποράδων / Αναγκαία, αλλά...

Στη Σκόπελο, καλεσμένοι από τον Χρήστο Βασιλούδη, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός και η δημοτική σύμβουλος Αλοννήσου και υπεύθυνη Τουρισμού Κική Αναγνώστου, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική συνέχισης της ακτοπλοϊκής γραμμής Θεσσαλονίκης- Σποράδων όλο το χρόνο.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και δημοτικοί σύμβουλοι της Σκοπέλου, ξαναειπώθηκε -αφού οι συζητήσεις γίνονται και ξαναγίνονται από το 2011- ότι η γραμμή Θεσσαλονίκη - Βόρειες Σποράδες, δεν εξυπηρετεί μόνο τον Τουρισμό, αλλά και το εμπόριο, ότι μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά και ότι πρέπει να υπάρξει πίεση να συνεχιστεί όλο τον χρόνο…

Ναι, υπό προϋποθέσεις -ποιες;- λέει η εταιρία, εκπρόσωποι της οποίας πριν από χρόνια ισχυρίζονταν ότι η γραμμή δεν συμφέρει και υπογραμμίζουν πως -αν η γραμμή συνεχίσει- πιθανόν να χρειαστεί οι δήμοι να χρηματοδοτήσουν τη γραμμή!

Στη συζήτηση δεν παραβρέθηκε -αν και καλεσμένος- ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται στην Αλόννησο για τα εγκαίνια του γηπέδου.





ΗΧΗΤΙΚΟ (ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.