Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Δήμαρχε Σκοπέλου να συγκαλέσεις έκτακτο..!

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να συγκαλέσει ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, αφού στο νησί εντοπίστηκε ο επικεφαλής της ΔΗ.ΔΗ.ΚΙ.ΠΟ. και δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου κ. Σπύρος Λεμονής, ο οποίος έχει να λάβει μέρος σε συνεδρίαση του Δ.Σ. πάνω από ένα χρόνο!

Δήμαρχε, με αυτό το έκτακτο Δ.Σ. θα είναι ευκαιρία για τον κ. Λεμονή να βρεθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων έστω και μια φορά τον χρόνο, αλλά και ευκαιρία για μας να τον απαθανατίσουμε και να έχουμε το σπάνιο στιγμιότυπο, ως φωτογραφία της ημέρας, του μήνα, του χρόνου!

Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι μετά την παραίτηση ενός ακόμα συμβούλου της ΔΗ.ΔΗ.ΚΙ.ΠΟ., νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης είναι ο κ. Ραντιστής Αντώνιος του Γεωργίου.
___________
Νέα, επί του πιεστηρίου, ανατροπή.
Με πληροφορούν ότι ο κ. Ραντιστής δεν δέχθηκε την θέση και αναλαμβάνει ο κ. Ψαρρής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.