Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Φωνές απόγνωσης από κατοίκους του Λουτρακίου

Δύο μήνες στάζει ένας παμπάλαιος -συλλεκτικός- σωλήνας
Υπάρχει ένα κοινοτικό πηγάδι στο Λουτράκι που το νερό του διοχετεύεται με ένα σωλήνα στην παραλία και χρησιμοποιείται μόνο για καθαριότητα από λουόμενους και ιδιοκτήτες σκαφών, αφού είναι ακατάλληλο για πόση. Όπως μας πληροφορούν δημότες, ο σωλήνας έχει σπάσει εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα τα σκαλιά να έχουν πιάσει “μούσκλια” και όσοι τα χρησιμοποιούν να κινδυνεύουν να γλυστρίσουν και να πέσουν.

Τα επικίνδυνα σκαλοπάτια χρησιμοποιούνται από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ανήκουν στην τρίτη ηλικία και κάθε φοράμπαίνει η σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο.

Όπως πληροφορηθήκαμε οι αιρετοί της κοινότητας Γλώσσας - Λουτρακίου έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατει τρεις φορές από τις 14 Ιουνίου, με τελευταία ενόχληση χθες, 10 Αυγούστου, όπως επίσης και η ΔΕΥΑ, η οποία αδυνατεί να επέμβει λόγω φόρτου εργασίας!

«Υπάρχουν σοβαρότερες βλάβες…» ακούστηκε να λέγεται από αρμόδιους, ενω όταν κυρία προσφέρθηκε να το φτιάξει με δικά της έξοδα δεν πήρε επίσημη απάντηση…

Οι κάτοικοι της περιοχής θεωρούν απαράδεκτη την αδιαφορία και απαιτούν άμεσα λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.