Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Σκιάθος / Αγώνες τρεξίματος Kanapitsa Run

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 διοργανώνονται, για τρίτη συνεχή χρονιά, οι αγώνες τρεξίματος Kanapitsa Run. Οι συμμετέχοντες καλούνται να διανύσουν 4,6χλμ,σε μια απαιτητική, αλλά ταυτόχρονα μαγευτική ορεινή διαδρομή, μιας και δεν αποχωρίζεται ποτέ τη θέα του Αιγαίου με τα πεύκα και την οργιαστική βλάστηση να την οριοθετούν.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη, μιας και έχει πλέον γίνει θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από αθλητές και φίλους του τρεξίματος και όλα δείχνουν πως  το 3rd Kanapitsa Run θα ξεπεράσει τα δικά του ρεκόρ συμμετοχής.

Εμπνεύστρια και ψυχή της διοργάνωσης η Τίνα Μαυρίκη, γνωστή για την αγάπη της για τη Σκιάθο, φροντίζει κάθε φορά και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος είναι κοντά μας ο Δημοσθένης Τρίγγας (με επίδοση στην κλασική διαδρομή στην Αθήνα 2,21’58”) ο οποίος και θα αναλάβει την χρονομέτρηση με ειδικό τσιπ.  

“Τρέξτε” να δηλώσετε συμμετοχή στο: http://runner.polldaddy.com/s/kanapitsarun

ή την ίδια μέρα στην ταβέρνα της Καναπίτσας στις 18:45 μ.μ. 

Έσοδα που θα προκύψουν από χορηγίες, όπως και πέρυσι, θα διατεθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.