Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

…καλώς την Μαρίνα!

Μετά το αμίμητο “πού 'σαι βρε Αλέξη” και το “Hasta la victoria siempre!” που ακούστηκε κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Σκόπελο μία ημέρα μετά την καταστροφική πλημμύρα, πέρασε ένας περίπου χρόνος για να φθάσουμε στο “καλώς την Μαρίνα!”

Η υφυπουργός Υποδομών κα Χρυσοβελώνη ήρθε στο νησί, μετά από κυβερνητική απουσία και αδιαφορία 11 μηνών, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, όχι για τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες, τα οποία, ως γνωστόν, περιορίστηκαν στις άμεσες ανάγκες χωρίς να ολοκληρωθούν, όχι για τις αποζημιώσεις, τις φοροαπαλλαγές των πληγέντων, αλλά για να παρακολουθήσει το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού!

Σύμφωνα με ημερήσια έντυπα της Μαγνησίας, η εκπρόσωπος της Κυβέρνησης είπε, μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου στη Σκόπελο, ότι «…Ένας λαός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ιστορία του, την οποία οφείλει να θυμάται…»

Άραγε οι Σκοπελίτες έχουν μνήμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.