Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Αλόννησος / Εγκαινιάστηκαν το νέο αλιευτικό καταφύγιο στον όρμο Βότση και το γήπεδο ποδοσφαίρου

Το αλιευτικό καταφύγιο με προϋπολογισμό 3.860.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλιείας και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και αντικείμενο του έργου ήταν η επέκταση των υπαρχόντων, προσήνεμου κατά 30 μ. και υπήνεμου μώλου κατά 54,50 μ. Στο εσωτερικό του λιμένα κατασκευάστηκε νέο κρηπίδωμα για τη διαμόρφωση χερσαίας ζώνης και ράμπα ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών. Το αλιευτικό καταφύγιο εξοπλίστηκε με φανούς ναυσιπλοΐας, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν σύγχρονες λιμενικές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι εναρμονισμένες με το περιβάλλον.

Το νέο γήπεδο περιλαμβάνει συνθετικό χλοοτάπητα και τάπητα στίβου σε συνδυασμό με τα αναγκαία τεχνικά έργα αποχέτευσης όμβριων υδάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 405 χιλιάδες ευρώ.

Για τα δύο έργα ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης δήλωσε:


Αλιευτικό
«Οι αλιείς πλέον αποκτούν ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι για να προστατέψουν τις περιουσίες τους. Το αλιευτικό καταφύγιο αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον οικισμό της Βότσης, δημιουργεί προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής αλλά και σημείο αναφοράς». 

Γήπεδο


«Το γήπεδο ποδοσφαίρου μαζί με το ταρτάν δίνουν την δυνατότητα στην νεολαία της Αλοννήσου να αθλείται σε ένα σύγχρονο γήπεδο.
Το έργο αυτό ήταν αίτημα πολλών δεκαετιών και σήμερα έχουμε την χαρά να το παραδώσουμε στην νεολαία της Αλοννήσου και όχι μόνο. Ένα ακόμη χρήσιμο έργο περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλοννήσου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.