Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Γ.Σ. Βόλου - Α.Ο. Σκοπέλου 3-0 σετ (25-21 / 25-23 / 25-15)

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε σήμερα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου, η οποία αντιμετώπισε στο Βόλο τον Γ.Σ. Βόλου.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακάλη ήταν ανταγωνιστική και κόντραρε στα ίσα την πρώτη στη βαθμολογία και αήττητη ομάδα του Γ.Σ. (25-21 / 25-23 / 25-15), αλλά τα γνωστά “black out” που παθαίνει σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, της στέρησαν κάτι καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του 2ου σετ αποχώρησε η έμπειρη πασαδόρος της Σκοπέλου Μαρία Φλωρούς, λόγω τραυματισμού στο χέρι, ο οποίος όμως δεν θα της στερήσει τη συμμετοχή της στους επόμενους δύο αγώνες.

Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, δεν αγωνίστηκαν με τη Σκόπελο η Ελπίδα Διολέττα, η Μυρτώ Γιοβανάκη και η Γεωργία Καραχαλίδου.

Ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί τον Γυμναστικό Σύλλογο για την φιλοξενία και δίνει ραντεβού για τον επόμενο αγώνα και πάλι στο Βόλο με την Α.Ε.Διμηνίου, στις 19 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.