Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Αλοννήσου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο του νησιού

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αλοννήσου πραγματοποίησε η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Αλοννήσου στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το οποίο υλοποιείται κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές, οι οποίοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα ‘‘ΝΑΙ στην ανακύκλωση, ΟΧΙ στην πλαστική σακούλα’’, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους Κική Αναγνώστου, η οποία είναι η υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος.

Οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τον Δήμαρχο θέτοντας ερωτήσεις σχετικά με την πορεία της ανακύκλωσης στο νησί και τα αποτελέσματα της στο περιβάλλον, αλλά και την εξέλιξη της δράσης για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας. Μετά το πέρας της συνέντευξης ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τις παραπάνω δράσεις, οι οποίες υλοποιούνται από τον Δήμο Αλοννήσου. Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις  των μαθητών, λύνοντας τις απορίες τους πάνω στα συγκεκριμένα θέματα, ενώ οι μαθητές προσφέρθηκαν να συνδράμουν στην εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών για την συνέχιση των δύο δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.