Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Μελέτη για την αποκατάσταση ζημιών στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου

Μελέτη για την αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο έχει υποστεί αρκετές και σοβαρές φθορές (κλικ), θα συντάξει ο πολιτικός μηχανικός και ειδικός στην εκπόνηση στατικών μελετών Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος βρέθηκε στη Σκόπελο, προσκεκλημένος γι’ αυτό το λόγο από τον Δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη.

Ο κ. Χατζηνικολάου, τον οποίο συναντήσαμε στο κλειστό γυμναστήριο, είπε στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” ότι «το κτίριο έχει υποστεί πολλές φθορές, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι αναστρέψιμες, αρκεί η αποκατάστασή τους να γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα…»

Ο κ. Χατζηνικολάου επισκέφθηκε και το 1ο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο διαπίστωσε φθορές στο παλιό κτίριο, για τις οποίες θα συντάξει μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.