Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Αλόννησος / Παράταση της προθεσμίας καταβολής στις ΔΟΥ βεβαιωμένων οφειλών

Κατόπιν των 10/9.1.2017 και 137/8.2.2017 αποφάσεων του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τις οποίες τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αλοννήσου της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων για την αντιμετώπιση της δυσμενούς κατάστασης και των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή από 6.1.2017 και μέχρι τις 12.1.2017, η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου υπέγραψε υπουργική απόφαση για:

α) παράταση της προθεσμίας καταβολής στις ΔΟΥ βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την έδρα τους ή την κύρια κατοικία τους στον Δήμο Αλοννήσου που λήγουν ή έληξαν από την υπογραφή της υπουργικής απόφασης έως και την 31.3.2017. Για το ίδιο διάστημα και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών,

β) για την αναστολή είσπραξης των βεβαιωμένων ή ληξιπροθέσμων οφειλών των ανωτέρω προσώπων έως και την 31.3.2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.