Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Αιτήσεις στήριξης για την αίγα Σκοπέλου και το πρόβατο Γλώσσας

Η Διευθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, ενημερώνει τους αναγνωρισμένους φορείς αναπαραγωγής καθαρών φυλών αγροτικών ζώων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία,  Ομάδες Παραγωγών, Συνεταιρισμούς και λοιπά συλλογικά νομικά  πρόσωπα που διαθέτουν νομική υπόσταση και ασκούν κτηνοτροφικές δραστηριότητες οι ίδιοι ή/και τα μέλη τους ότι δύναται να υποβάλουν αιτήσεις στήριξης στο πλαίσιο της Δράσης 10.2.1 «Γενετικοί Πόροι στη Κτηνοτροφία» του ΠΑΑ 2014-2020 από 01/02/2017 έως και 28/02/2017.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά  μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και λειτουργεί στον ιστότοπο www.opsaa.gr.

Το ανωτέρω πρόγραμμα αποσκοπεί στην διατήρηση των γενετικών πόρων και της βιοποικιλότητας με την υποστήριξη της βιωσιμότητας των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και  των αναγνωρισμένων οργανώσεων, των οποίων τα μέλη τους εκτρέφουν αγροτικά ζώα καθαρών φυλών. Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις καθαρές φυλές "αίγα Σκοπέλου" και "πρόβατο Γλώσσας".

ΒΟΟΕΙΔΗ Βραχυκερατική, Κατερίνης, Συκιάς, Εγχώριος Βούβαλος, Ασπρόμαυρη*, Ασπροκόκκινη*, Ελληνική Κόκκινη, Ελληνική Ξανθόχρωμη

ΠΡΟΒΑΤΑ Καραγκούνικη, Μυτιλήνης (Λέσβου), Σφακίων, Καρύστου, Φριζάρτα (Άρτας), Ορεινό Ηπείρου, Σερρών, Χίου, Κεφαλληνίας, Καλαρρύτικη, Πηλίου, Γλώσσας Σκοπέλου, Θράκης, Σκύρου, Κατσικά Ιωαννίνων, Σαρακατσάνικη, Άργους, Κύμης, Ζακύνθου, Φλώρινας -Πελαγονίας, Αγρινίου

ΑΙΓΕΣ Σκοπέλου

ΙΠΠΟΙ Σκύρου, Πηνείας, Μεσσαρά Κρήτης, Θεσσαλίας, Πίνδου

ΧΟΙΡΟΙ Εγχώριος χοίρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.