Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το ΚΑΠΗ Σκοπέλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Σκοπέλου συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα τους στην παραλία Σκοπέλου και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του νησιού π. Νικόλαος, π. Κωνσταντίνος και π. Ευάγγελος και την έκοψαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, ο εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ Χρήστος Χρυσοφός και το γηραιότερο μέλος του ΚΑΠΗ, ο 97χρονος Γιώργος Πατσής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αθηνά Ντάκη και Μάχη Κλωνάρη.

Η πίτα είχε 5 “φλουριά” τα οποία κέρδισαν οι Δημήτριος Πάτσης, Δέσποινα Γκίκα, Αικατερίνη Μακαρατζή,  Στέλιος Κορέντης και Μάχη Σκλάβου και εξαργύρωσαν τα “φλουριά” με δώρα που είχαν προσφέρει οι Βασίλης Σπύρου, Γιώργος Σκλάβος, Κανάρης Λιθαδιώτης, Χρήστος Παπαλιώσας και Κυριάκος Κυρίτσης.


Μετά το μοίρασμα της πίτας και τις ευχές ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.

Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.