Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ζητήθηκε να κηρυχθεί σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" το Κάστρο | Στη Σκόπελο ο καθηγητής Αιμίλιος Κωμοδρόμος (φωτογραφίες)

Τον Αιμίλιο Κωμοδρόμο, Καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, Διευθυντή του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Γεωτεχνικής Μηχανικής, Σύμβουλο Μηχανικό σε θέματα Γεωτεχνικής Μηχανικής και Αλληλεπίδρασης Εδάφους - Κατασκευών, με μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση μελετών θεμελιώσεων, αντιστηρίξεων, σηράγγων και γεφυρών, στην οποία περιλαμβάνεται η εκπόνηση άνω των 300 γεωτεχνικών ερευνών και μελετών καθώς και ειδικών στατικών μελετών, δέχθηκε στη Σκόπελο ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης, ο οποίος μαζί με τον καθηγητή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Πατσή και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επισκέφθηκαν το Κάστρο, στο σημείο όπου το Σάββατο 12 Ιανουαρίου συνέβη η κατολίσθηση, η οποία έγινε "πρώτο θέμα" σε όλα τα μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας.

Όπως φαίνεται, η Δημοτική Αρχή θέλει να "τρέξει" το έργο, ώστε η αποκατάσταση της ζημιάς (κλικ) που προκλήθηκε από την κατολίσθηση να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και γι' αυτό το λόγο ο Χρήστος Βασιλούδης επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη και αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να κηρυχθεί η περιοχή σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης".

'Οπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής Αιμίλιος Κωμοδρόμος θα συντάξει μελέτη, αφού από την επιτόπια επίσκεψή του διαπίστωσε το μεγάλο πρόβλημα που υφίσταται και στη συνέχεια θα αναζητηθεί ικανή και έμπειρη σε τέτοια έργα εταιρία, η οποία θα αναλάβει το έργο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Η διαδρομή με τα σκαλοπάτια από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι την Ευαγγελίστρια, όπως φαίνεται στην φωτογραφία με το κόκκινο χρώμα, θα κλείσει λόγω επικινδυνότητας. Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις προειδοποιήσεις και να μην ακολουθούν τη διαδρομή για κανένα λόγο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.