Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Κύπελλο ΕΠΣΘ | Α.Ο. Σκοπέλου - Ακρόπολις Σέσκλου 0-4

Άξια στους ημιτελικούς του Κυπέλλου η ομάδα της Ακρόπολις

Ο σημερινός (5-1-2020) αγώνας για το κύπελλο ΕΠΣΘ είχε ορισθεί για τις 11.45, μόνο που η διοργανώτρια αρχή δεν τα είχε υπολογίσει σωστά, ως όφειλε. Το πλοίο που έφερε την φιλοξενούμενη ομάδα και τους διαιτητές από τον Βόλο έπιασε, λόγω ισχυρών ΒΔ ανέμων, στον Αγνώντα στις 11.40 και η ομάδα κατάφερε να φθάσει με ταξί στο γήπεδο στις 12.00 με τους ποδοσφαιριστές να παραπατάνε από το σχεδόν 4ωρο ταξίδι  με ανέμους έως 7 μπ.

Ο αγώνας τελικά άρχισε στις 12.15 με 30’ καθυστέρηση και με τους ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης να μην προλαβαίνουν όχι μόνο να κάνουν ζέσταμα, αλλά ούτε να συνέλθουν από τη ζαλάδα της θαλασσοταραχής...
Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι αγώνα καλό δεν είδαμε, με τον δυνατό αέρα να παίρνει μέρος σε όλες τις φάσεις και να τις χαλάει… Η Ακρόπολις βρήκε δίχτυα μόλις στο 17’, με τον Φουρκιώτη (χατ τρικ) να κάνει το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε τέρματα στο 31’ (2-0) και στο 67’ (4-0). Στο 60’ ο Τσεκούρας είχε πετύχει το 3-0 δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του αγώνα, ο οποίος έληξε και 10’ νωρίτερα λόγω της δυνατής βροχής, αλλά και για να προλάβουν οι φιλοξενούμενοι και οι διαιτητές το πλοίο το οποίο αναχωρούσε από Αγνώντα στις 14.00!







Πολύ το κρύο και ο αέρας, λίγοι οι φίλαθλοι και αυτοί μέσα στα αυτοκίνητά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.