Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Α.Ο. Σκοπέλου | Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι έχουν τέκνα στις ακαδημίες να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προς τον Όμιλο

Παρακαλούνται θερμά οι γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι έχουν τέκνα στις ακαδημίες όλων των τμημάτων (βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο) του Α.Ο. Σκοπέλου να τακτοποιήσουν τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχουν προς τον Όμιλο, ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα μαθήματα των ακαδημιών, αλλά και η πορεία των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου.

Κατανοητές οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι οικογένειες, αλλά τέτοιες καθυστερήσεις δυσκολεύουν την κοινή προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού στο νησί μας.

Γονείς, προπονητές και Διοίκηση είμαστε συνεργάτες με κοινό στόχο την σωστή άθληση των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.