Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Επιτροπή Αγώνα Πολιτών | Το 2020 να μας βρει σε έναν καθαρότερο Βόλο

Το 2019 σημαδεύτηκε από την ένταση του αγώνα για την παύση της καύσης σκουπιδιών στο Βόλο. Μετά το μεγάλο παμβολιώτικο συλλαλητήριο που έγινε την άνοιξη ακολούθησαν μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, άλλοτε στο λιμάνι της Lafarge (ΑΓΕΤ), άλλοτε στην Περιφέρεια και άλλοτε στην πλατεία Αγ. Νικολάου με πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Στον αγώνα για καθαρό αέρα έδωσαν το παρών και οι επιστημονικοί φορείς της πόλης με ενημερωτικές εκδηλώσεις και ανακοινώσεις ενώ το μεγάλο μαθητικό συλλαλητήριο του Νοεμβρίου έδειξε ότι η νέα γενιά έχει αντιληφθεί τον χαρακτήρα του προβλήματος τόσο στην οικολογική όσο και στην πολιτική του διάσταση.

Ωστόσο, έντονη ήταν και η προσπάθεια φίμωσης των αντιδράσεων με μια σειρά μηνύσεων και αγωγών που κατέθεσε η πολυεθνική ενάντια στα πιο πρωτοπόρα στελέχη του κινήματος με σκοπό τον εκφοβισμό τους και την οικονομική τους αφαίμαξη.

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου χαιρετίζει αγωνιστικά και αισιόδοξα τους χιλιάδες συμπολίτες που στηρίζουν πολύμορφα τον κοινό αγώνα μας. Συντάσσεται μαζί με όλα τα κινήματα αντίστασης κατά της μετατροπής της χώρας μας σε σύγχρονο “Ελντοράντο”. Στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον δίκαιο, πολυήμερο αγώνα των καθαριστριών των Πανεπιστημίων. Δηλώνει την αντίθεση της τόσο στην δρομολογημένη προοπτική ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜΒ όσο και στην καταστροφή του γραμμικού πάρκου του Κραυσιδώνα.

Δηλώνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο δίκαιος αγώνας μας ενάντια στα άθλια κερδοσκοπικά συμφέροντα που βάζουν σε κίνδυνο την Υγεία μας και την Υγεία των παιδιών μας κι έχουν μετατρέψει το Βόλο σε θάλαμο αερίων με την θλιβερή πρωτιά σε πρόωρους θανάτους, θα κορυφωθεί και θα δικαιωθεί.

Βόλος, 31-12-2019
Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.