Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Επιτυχημένη εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου στον ασφυκτικά γεμάτο "Ορφέα" (φωτογραφίες)

Παρουσία πάρα πολλών  μελών  και φίλων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και εν μέσω θερμών ευχών για τη νέα χρονιά, αλλά και για ακόμα περισσότερη πολιτιστική δράση, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας και ακολούθησε συναυλία από το τμήμα μουσικών οργάνων και τη χορωδία του Συλλόγου.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αρ. Βούλγαρης, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και φίλος της Τέχνης και του Πολιτισμού επιπυραγός Ευάγ. Καραμήντζας, ο Δημ. Ευαγγελινός, εκπροσωπώντας το Λιμενικό Σώμα, οι ιερείς του νησιού π. Χρήστος Λιθαδιώτης και π. Ευάγ. Κεχριώτης και εκπαιδευτικοί των σχολείων του νησιού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του Ορφέα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και όλοι όσοι παραβρέθηκαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου, γεγονός που θέλησαν να επισφραγίσουν τόσο με την παρουσία τους, όσο και με το θερμό τους χειροκρότημα, που πρόσφεραν ανταποδοτικά στο τμήμα μουσικών οργάνων, στο οποίο διδάσκoυν οι κυρίες Κατερίνα Καραγιάννη και Γιάννα Μαρούλη και στην Χορωδία, η οποία υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της Ουρανίας Καθηνιώτη ενθουσίασε για άλλη μια φορά.

Τα “φλουριά” της βασιλόπιτας βρήκαν και κέρδισαν δώρα οι:
Εύη Παλαιολόγου, ασημένιο γούρι, προσφορά από το κοσμηματοπωλείο ‘Ελ. Γιαννακόπουλου,  Παντελής Υδριώτης ένα  ημερολόγιο του 2020 από το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος με τίτλο "Κιβωτός της Ναυτοσύνης" και Αντώνης Παχής,  μια χειροποίητη  κρεμάστρα προσφορά του  Εγγλέζου Χρήστου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.