Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Διακρίσεις του Γυμνασίου Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες»

Για άλλη μια φορά  το Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» επέτυχε διακρίσεις και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, στον 9ο Τοπικό Μαθητικό  Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄  Γυμνασίου» και στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό(Π.Μ.Δ) στα Μαθηματικά για την Β και Γ Γυμνασίου που πραγματοποιήθηκαν το 2019 και διοργανώθηκαν από το τοπικό παράρτημα της Ε.Μ.Ε., στο εξεταστικό Κέντρο των Βορείων Σποράδων, στο ΓΕΛ Σκοπέλου. 
Ανάμεσα στους διακριθέντες  βρίσκονται και  έξι μαθητές του σχολείου μας, γεγονός, που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλη την σχολική κοινότητα. Πρόκειται για τους μαθητές/τριες, της Α' Γυμνασίου:
Κεραμόπουλο Οδυσσέα του Νικολάου,
Τέγου Νικολέτα του Βασιλείου
και Λεμονή Μαρία – Ρηγίνα του Κων/νου,
της Γκόλια Ουρανίας – Μαρίας της Β' Γυμνασίου
και από την Γ' Γυμνασίου τους
Κουκορίνη Ανάργυρο του Ιωάννη και
Τριανταφύλλου Χρήστο του Γεωργίου.

Οι  μαθητές αυτοί, που βρέθηκαν ανάμεσα στα μαθηματικά μυαλά της Μαγνησίας αλλά και Πανελλαδικά, κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

Ευχόμαστε σε όσους από τους διακριθέντες μαθητές του Γυμνασίου συμμετείχαν στον διαγωνισμό του «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» καλή επιτυχία και χαιρετίζουμε το αγωνιστικό και συναγωνιστικό τους πνεύμα στην απόκτηση της γνώσης και την καλλιέργεια του πνεύματος.

Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που το σχολείο συμμετέχει και διακρίνεται στους διαγωνισμούς Μαθηματικών, στοιχείο  που μπορεί να θεωρηθεί ευρύτερα ευρύτερα, ένας δείκτης αυξούσης φιλομάθειας για το σύνολο των μαθητών.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε τιμητικά την περσινή συμμετοχή του σχολείου στους φιλολογικούς αγώνες του Κολεγίου Δελασάλ στη Θεσσαλονίκη,  τον περασμένο Απρίλιο, όπου διακρίθηκε η μαθήτρια της περσινής Β Γυμνασίου Πολάσεκ Έρρικα – Αντιγόνη του Ανδρέα και να της ευχηθούμε επίσης καλή πρόοδο.

Τέλος ως Διευθύντρια του σχολείου ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, που με το διδακτικό τους έργο αναπόφευκτα στήριξαν, τα τελευταία δύο χρόνια, τους μαθητές στις προσπάθειές τους αυτές και ιδιαίτερα εκείνους που δραστηριοποιήθηκαν την τελευταία τριετία περαιτέρω εθελοντικά ως επιτηρητές, συνοδοί ή συνέβαλαν στην προετοιμασία τους, τον κ. Σοφικίτη Αντώνιο και τον κ. Ξανθόπουλο Ευστράτιο, μαθηματικούς,  την κα Μαντούκου Ευαγγελία, που συνόδευσε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, την κα Προβιά Σπυριδούλα, φιλόλογο πέρυσι της ενισχυτικής διδασκαλίας.
                                                                                                           
Θεοδώρου Κυριακή
Φιλόλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.