Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Επεκτείνεται το ήδη μεγάλο δίκτυο Ύδρευσης της Σκοπέλου

Υπογράφεται προγραμματική σύμβαση μεταξύ 
Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Σκοπέλου

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΕΥΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ;

Το πράσινο φως για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκοπέλου για την κατασκευή αγωγού ύδρευσης δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στόχος του έργου είναι η επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή "Δρακοντόσχισμα", η οποία σύμφωνα με το σκεπτικό της Περιφέρειας «παρουσιάζει δυναμική τουριστικής ανάπτυξης. Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης θα εξυπηρετήσει κυρίως τουριστικά καταλύματα και εξοχικές κατοικίες, αλλά και το νέο εργοστάσιο ελαιοτριβείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου.»

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 108.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ↓ ΚΛΙΚ

Λιμνοδεξαμενή Πανόρμου | Ένα έργο που άρχισε πριν 20 περίπου χρόνια και κόστισε 9.000.000€, κοιμάται και …ονειρεύεται την αλλαγή χρήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.