Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η ασυδοσία, σε συγκεκριμένη ξενοδοχειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις Κουκουναριές.
Σαν να μην φτάνουν όλες οι καταγγελίες που έχουμε κάνει για το κλείσιμο των παραλιών, τα λύματα που χύνονται από αγωγό στα Αμπελάκια, τα ξεραμένα δέντρα, τις πολεοδομικές και άλλες παραβάσεις!

Σήμερα το βράδυ, έφτασαν στα χέρια μας φωτογραφίες από την παραλία στα Αμπελάκια, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, όπου φαίνονται ξεκάθαρα κομμένα δέντρα, ενδεχομένως κουκουναριές, να καίγονται!

Καλούμε κάθε αρμόδια αρχή να εξετάσει ΤΩΡΑ κάθε δραστηριότητα, καθώς και τις άδειες του ξενοδοχείου! Το μοναδικό δάσος των Κουκουναριών, η περιβαλλοντική μας κληρονομιά, κινδυνεύει!

Η δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της, αντί να δίνει παραστάσεις για τις “ενέργειες” της στα ΜΜΕ, ενώ ξεκάθαρα ο επιχειρηματίας δεν την υπολογίζει. Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το “χαρτοπόλεμο” εξωδίκων και τις “παρεμβάσεις” ΜΚΟ !

Καλούμε κάθε Σκιαθίτη να καταδικάσει το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στο βωμό της “ανάπτυξης” και να προστατεύσει την περιβαλλοντική μας κληρονομιά.

Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου
29/1/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.