Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Η Spyrou Skopelos Experience αναζητά προσωπικό για τη νέα σεζόν και συμμετέχει στην JOBDAYS ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2020

Η Spyrou Skopelos Experience είναι ένας μικρός όμιλος 4 ξενοδοχείων με 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο νησί της Σκοπέλου. Η βαθιά γνώση του προορισμού βασίζεται στην εντοπιότητα, στοιχείο που συνδυάζεται με την αστείρευτη αγάπη μας για τον τόπο.
Το Skopelos Holidays Hotel & Spa, το Blue Green Bay, το Elios Holidays Hotel και το Rigas Hotel, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο, διαθέτουν συνολικά  240 δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιο, σουίτες, μεζονέτες και bungalows με ιδιωτικές πισίνες ή διαμοιραζόμενες. Τα τέσσερα καταλύματα μας μπορούν να φιλοξενήσουν πλέον των 880 ατόμων, ενώ τρία από αυτά προσφέρουν το πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό®.

Η Spyrou Skopelos Experience  έχει αναπτύξει καθετοποιημένες και ολιστικές τουριστικές υπηρεσίες  με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών. Η εφαρμογή του καινοτόμου ψηφιακού προγράμματος Flight + Hotel + Transportation  σε συνδυασμό με την έκδοση Ακτοπλοϊκών Εισιτήριων προς κι από τον προορισμό, λειτουργούν ευεργετικά για τους πελάτες της.

Διαθέτει κεντρικά γραφεία Πωλήσεων,  Κρατήσεων και Marketing στην Αθήνα ενόσω συμμετέχει στις μεγαλύτερες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις.

Η Spyrou Skopelos Experience συνδυάζει την εγκάρδια φιλοξενία στη Σκόπελο με την πλούσια τοπική γαστρονομία, τις υπαίθριες δραστηριότητες, τις θεραπείες spa & ευεξίας και τις αυθεντικές, βιωματικές  εμπειρίες.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνης της αποτυπώνεται με την υποστήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού, Ambert Alert, StrayCare, Skopelos Green & Clean,  καθώς και σε αρκετές τοπικές κοινωνικές & εθελοντικές Δράσεις.  Όλα τα ξενοδοχεία της είναι Φιλικά προς τα Κατοικίδια και το Skopelos Holidays Hotel & Spa είναι πιστοποιημένο ως Allergy Friendly.

Για το έτος 2020 αναζητούμε προσωπικό για:

 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Reservations agent (Γραφεία Αθηνών)
Operations Manager
Room Division manager
Receptionists
Σερβιτόροι εστιατορίων, μπαρ, παραλίας
Guests Relation (PR)
Καμαριέρες , Καθαρίστριες
Bartenders, Baristas
Μάγειρες A’, B’, Γ’, Βοηθοί μάγειρα
Μασέρ-θεραπευτές
IT assistant
Κηπουρός

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ – ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Τουριστικών Επαγγελμάτων (επισιτισμού, υποδοχής, οροφοκομίας)
Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής
Αισθητικής

Παρακαλούμε στείλτε το ενημερωμένο βιογραφικό σας εδώ: hr@skopeloshotels.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.