Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Παραμένει στη βραχονησίδα Δασκαλονήσι ο Πρωτέας για λόγους ασφαλείας

Στη βραχονησίδα Δασκαλονήσι (Δασκαλιώ) παραμένει ο Πρωτέας μαζί με το ρυμουλκό CHRISTOS XXIX για λόγους ασφαλείας, λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά και εν αναμονή των πραγματογνωμόνων οι οποίοι θα επιτρέψουν την αποκόλληση του πλοίου.
Ως γνωστόν το πλοίο κατά τον απόπλου του από το λιμένα Σκιάθου προσέκρουσε στη βραχονησίδα ''Δασκαλονήσι’’ εντός της λιμενολεκάνης ν. Σκιάθου, λόγω βλάβης στο σύστημα πηδαλιουχίας.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από λιμένα Βόλου με προορισμό τους λιμένες ν. Σκιάθου και Γλώσσας ν. Σκοπέλου με πενήντα τρεις  επιβάτες, έξι Ε.Ι.Χ. οχήματα, δύο  Φ/Γ οχήματα και είκοσι έξι άτομα μέλη πληρώματος, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.
Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΛΥΨΩ'' Ν.Σ. 28, στο οποίο μετεπιβιβάστηκαν οι επιβάτες του ''ΠΡΩΤΕΑ’’,  για την μεταφορά τους στο λιμάνι της Σκιάθου.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ οι επιβάτες του εν λόγω πλοίου πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ↓
Προσάραξη του "Πρωτέα" στη νησίδα Δασκαλονήσι στη Σκιάθο | Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.