Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α' Βοηθείων και ΚΑΡΠΑ στο 1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου «Πεπαρήθειου» Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει, στις 17/01/2020 και σε ώρες λειτουργίας του Σχολείου, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και Υγιεινής, το οποίο θα απευθύνεται στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και Υποστήριξης Ζωής (ΚΑΡΠΑ), διάρκειας 8 ωρών και κόστους 25 € /άτομο για τους γονείς των μαθητών (Θα δοθεί  Βεβαίωση Παρακολούθησης).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου και θα διεξαχθεί τμηματικά ως εξής:


Παρασκευή 17/01/2020 με ώρα έναρξης 16:30 και
Σάββατο 18/01/2020 με ώρα έναρξης 16:30

Παρακαλούμε, όσοι γονείς έχετε ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, να επικοινωνήσετε με τους κάτωθι υπεύθυνους, για επιβεβαίωση της συμμέτοχής σας .

Υπεύθυνοι Επικ/νιας:

• Προβιά Κατερίνα
τηλ:6994555010

• Ψαρριανου Ελένη
 τηλ, :6942248054

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.