Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Βόρειες Σποράδες | Αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

2 ΑΤΟΜΑ + Ι.Χ. ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ ΒΟΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ  305€!
Οικονομικότερο το δρομολόγιο Πειραιάς - Κρήτη (2 ατομ. + ΙΧ = 142€) από το Βόλος - Σκόπελος  (2 ατομ. + ΙΧ = 152,50€)
Οι εταιρείες του κλάδου ανακοίνωσαν αύξηση κατά 6%, με αιτία την αύξηση κατά 25% του κόστους των νέων ναυτιλιακών καυσίμων που υποχρεούνται να χρησιμοποιούν για τα πλοία τους.

Σημειώνεται ότι τα καύσιμα στοίχιζαν 450 € ο τόνος, ενώ τα νέα καύσιμα με μειωμένη περιεκτικότητα θείου πλησιάζει τα 575 ευρώ ο τόνος. Οι ακτοπλόοι είχαν αντιπροτείνει μείωση του ΦΠΑ από το 24% που είναι σήμερα, πρόταση που είχε προωθήσει και ο αρμόδιος υπουργός ναυτιλίας, αλλά το υπ. Οικονομικών δεν έχει απαντήσει έως σήμερα στο αίτημα.
Η απλή  μετάβαση με το Express Skiathos από τον Βόλο προς τη Σκιάθο κοστίζει πλέον 26 € αντί για 25 € και 31,5 από 30 € για Σκόπελο και Αλόννησο.

Για τα ΙΧ  (4,5 μ.) από 79 € κόστος, η τιμή ανεβαίνει στα 84 ευρώ προς Σκιάθο και από τα 85 ευρώ στα 89,5 ευρώ προς Σκόπελο και Αλόννησο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.