Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Όλη η Σκόπελος συμμετέχει στο "κυνήγι της χαμένης άμμου"! | Στο αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου η υπόθεση

Η παράνομη αμμοληψία στην παραλία της Μηλιάς και η μεταφορά μεγάλης ποσότητας άμμου σε άγνωστους παραλήπτες έχει ευαισθητοποιήσει μεγάλο κομμάτι κατοίκων της Σκοπέλου, οι οποίοι θεωρώντας τη Μηλιά, αλλά και όλες τις παραλίες του νησιού, περιουσιακό τους στοιχείο, άρχισαν, μετά την δημοσίευση του θέματος (κλικ) από την εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”, να ψάχνουν το θέμα και να στέλνουν στην εφημερίδα εκατοντάδες φωτογραφίες, συμμετέχοντας, θα μπορούσαμε να πούμε, στο “κυνήγι της χαμένης άμμου”!

Πολλές οι πιέσεις προς την εφημερίδα να αποκαλύψει τους ενόχους, τους οποίους δεν είναι δυνατό να γνωρίζει. Το θέμα ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα της Σκοπέλου, παίρνοντας καταθέσεις από πιθανούς εμπλεκόμενους και μόνο μετά το πέρας της έρευνας θα γνωρίζουμε τί έχει συμβεί.

Μαρτυρική κατάθεση έδωσαν χθες αργά το βράδυ στο Α.Τ. Σκοπέλου και δύο Σκοπελίτες, οι οποίοι διατηρούν επιχείρηση στη Μηλιά, οι οποίοι δηλώνουν ότι από αυτή την ενέργεια θίγονται επαγγελματικά και ατομικά.

Ερωτήματα και σκέψεις

Εν τω μεταξύ ερωτήματα και σκέψεις δημιουργούν τόσο οι "καταγγελίες" και αν αυτές σκοπούν κάπου, όσο και η μεγάλη ποσότητα άμμου και βότσαλου που βρέθηκε σε βορεινή παραλία του νησιού. Όπως πληροφορήθηκαμε υπάρχουν αρκετές αποδείξεις, μαρτυρίες και φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι οι "λόφοι αμμοχάλικου" υπήρχαν εδώ και μήνες στην παραλία και είναι αποτέλεσμα καθαρισμού μετά από ισχυρούς βοριάδες.

“Ανάπλαση” και στο επίνειο της Γλώσσας!

Στο Λουτράκι βρέθηκε σήμερα ο προϊστάμενος του Α.Τ. Σκοπέλου για να ελέγξει καταγγέλια για “ανάπλαση” μικρής παραλίας, η οποία βρέθηκε σκεπασμένη με άμμο! Για το θέμα αυτό περιμένουμε μια απάντηση από το Τοπικό Συμβούλιο Γλώσσας και τον εκεί αντιδήμαρχο, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως ήταν η παραλία πρις λίγες ημέρες και αν η άμμος που φαίνεται στη φωτό να την σκεπάζει είναι “φρέσκια”..!