Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

"Σκόπελος όλοι μαζί": Καλούμε την δημοτική αρχή και κυρίως το Δήμαρχο κ. Στ. Περίσση να προβεί σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες από τοπικά ειδησεογραφικά sites τον ορυμαγδό δημοσιευμάτων και  φωτογραφικών ντοκουμέντων, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η απαράδεκτη και επαίσχυντη προσπάθεια αλλοίωσης του φυσικού τοπίου γνωστής παραλίας λουομένων στην Σκόπελο, σε μια περίοδο μάλιστα, που όλοι μας προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα της πανδημίας, μένουμε όχι απλά έκπληκτοι από το θράσος των δραστών, αλλά κυρίως, από την πρόθεσή τους να ενεργήσουν εις βάρος όλων των Σκοπελιτών, την ώρα που οι συμπατριώτες μας περνούν δύσκολα και προσπαθούν να αντέξουν.

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, η Δημοτική Παράταξη “Σκόπελος όλοι μαζί” καλεί:
Την δημοτική αρχή και κυρίως το Δήμαρχο κ.  Σ. Περίσση να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Ξηντάρη Άγγελο να καταδικάσει δημόσια την εγκληματική αυτή πράξη εκ μέρους του Δημοτικού Συμβούλιου.
Να συγκληθεί άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθούμε και αποφασίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες επί  του σοβαρού αυτού θέματος που έχει ανακύψει.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι καταγγέλλουμε το γεγονός και ότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μη συμβατή με την διαλεύκανση της υπόθεσης θα μας βρεί απέναντι.

Δεσμευόμαστε απέναντι στους Σκοπελίτες ότι θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται και καλούμε όλους τους Σκοπελίτες να καταδικάσουν την έκλυτη αυτή ενέργεια και να προστατεύσουν την δημόσια περιουσία του νησιού, από τις εγκληματικές ενέργειες, αυτών που με την άθλια πράξη τους, ανοίγουν την πόρτα σε καιροσκόπους και αδίστακτους εκμεταλλευτές της δημόσιας περιουσίας τους.

Δημοτική Παράταξη
"Σκόπελος όλοι μαζί"
3-4-2020