Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Σκόπελος | Μια "αγνοούμενη αποθήκη" μεταμορφώνεται σε κτίριο πλήρως εξοπλισμένο και χρησιμοποιείται ως κέντρο διαχείρισης ασθενών!

Αριστερά η "αποθήκη" και δεξιά η μεταμόρφωσή της σε ιατρείο...
Τον Οκτώβριο του 2019, όταν συνεργείο του Δήμου Σκοπέλου βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας για αποψίλωση και καθαρισμό "ανακάλυψε" την ύπαρξη ενός μικρού κτιρίου, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν πολλά χρόνια είχε χρησιμοποιηθεί για αποδυτήρια φιλοξενούμενων αθλητικών ομάδων, αφού δίπλα βρίσκεται το κλειστό Γυμναστήριο και τα τελευταία χρόνια είχε γίνει από αγνώστους(!) αποθήκη κάθε λογής άχρηστου υλικού. (δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω)

Η πρώτη σκέψη ήταν να ανακαινιστεί και να λειτουργήσει ως δωμάτιο φιλοξενίας κάποιου γιατρού που θα ερχόταν στη Σκόπελο, απαλλάσσοντας αυτόν από το ενοίκιο, άλλα η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια και υπάλληλοι του Δήμου πολλών ειδικοτήτων, με τη συνδρομή επαγγελματιών που πρόσφεραν υλικά, κατάφεραν να το κάνουν απολύτως λειτουργικό και ο Δήμος να το παραδώσει πλήρως εξοπλισμένο στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και να χρησιμοποιείται ως κέντρο διαχείρισης ασθενών.

Για τον παραπάνω λόγο ο αν. Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Τσαούσης έστειλε στον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε
Εκ μέρους της Διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και εμού του ιδίου ως υπευθύνου της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τόσο σημαντική συμβολή σας στην προσπάθεια όλων μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού covid-19.

Η κίνησή σας να αναλάβετε την ανακαίνιση ενός βοηθητικού χώρου που ανήκει στο Κ.Υ.Σκοπέλου, αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και δηλώνει ότι στις δύσκολες στιγμές, μπορούν όλοι οι κρατικοί φορείς να συνεργαστούν για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος του κοινωνικού συνόλου, καθώς και τη συμβολή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας.

Μέσα από αυτές τις λίγες λέξεις σας ευχαριστούμε για μια άλλη φορά.

Ο Αν. Διοικητής
της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας
ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΙΝ...↓