Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Σκόπελος | Μια ιστορία στη λογική «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»!

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Συνδέσεις» της ΕΡΤ μίλησε σήμερα (7 Απρ. ’20) ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης σχετικά με την κακοκαιρία που έπληξε το νησί και η οποία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, αλλά και για μια “ιστορία” που εμφανίστηκε σε τοπικά ΜΜΕ με τη μέθοδο του copy paste με την εξής περιγραφή: «Συνελήφθησαν, κατόπιν καταγγελίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Σκοπέλου δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 68 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να προβαίνουν σε διάνοιξη δύο μικρών αυλακιών με φτυάρια στον αιγιαλό της Σκοπέλου.
Επίσης, σε βάρος του 34χρονου βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνησή του

Διαβάστε και ακούστε στο σχετικό βίντεο πώς περιέγραψε ο Δήμαρχος το θέμα:


-Δημοσιογράφος: «κ. Δήμαρχε, από τη μία έχετε τις ζημιές από την κακοκαιρία και από την άλλη μια “ιδιαίτερη ιστορία” στη λογική «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» και αυτό για κάποιες εργασίες που έγιναν στην παραλία…»

-Σταμάτης Περίσσης: «Στην κορύφωση των πλημμυρικών φαινομένων ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας (Αγγ. Ξηντάρης) και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου (Ευάγγ. Καραμήντζας) δέχθηκαν τηλεφώνημα ότι υπάρχει πρόβλημα στο Λιμνονάρι, διότι τα “κιούνια” που είχε τοποθετήσει ο Δήμος το 2015 στο μεγάλο ρέμα της περιοχής προκειμένουν να φεύγουν τα νερά στη θάλασσα, είχαν βουλώσει με άμμο από τον αέρα.

Είπαμε στον επιχειρηματία, ο οποίος μας κάλεσε για να μας ενημερώσει για το πρόβλημα, ότι εκείνη την ώρα ο Δήμος δεν μπορούσε να επέμβει επειδή τα μηχανήματά του επιχειρούσαν σε άλλα πιο επείγοντα συμβάντα και του ζητήσαμε να κάνει ό,τι μπορέσει μόνος του.

Πράγματι ο ίδιος μαζί με άλλο άτομο με τα χέρια και με φτυάρια καθάρισαν τα φραγμένα από την άμμο “κιούνια”, ώστε να οδηγηθούν τα νερά στη θάλασσα… Λίγο αργότερα μας τηλεφώνησαν για να μας πουν ότι συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά από καταγγελία…

…Ο Δήμος έδωσε την εντολή γι’ αυτή την εργασία και αναλαμβάνει την όποια ευθύνη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ [ΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ] ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Λιμνονάρι / Απάντηση για τα επείγοντα και απαραίτητα έργα που πρέπει να γίνουν στην παραλία και το ρέμα