Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Δωρεάν παραχώρηση αυτοκινήτου στο Δήμο Σκοπέλου για την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid-19

Η νέα δομή κοινωνικής φροντίδας του Δήμου με το τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ» (ΚΛΙΚ) συμπαραστέκεται και βοηθά άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους.
Παραχωρήθηκε στο Δήμο Σκοπέλου, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα ένα επιβατηγό αυτοκίνητο για την κάλυψη αναγκών του Δήμου, όσον αφορά την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid-19.

Για να παραχωρηθεί το αυτοκίνητο αυτό στο Δήμο μας, ικανοποιήθηκε αίτημά μας προς την Κεντρική ΄Ενωση Δήμων Ελλάδος και είναι μια ευγενική χειρονομία της Toyota Hellas.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Σκοπέλου, από τη πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στη Πατρίδα μας το πρόβλημα με τον κορονοϊό, έχει προχωρήσει στη σύσταση νέας δομής κοινωνικής φροντίδας με το τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ» που με την υπάρχουσα δομή «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» συμπαραστέκεται και βοηθά άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους.
Ο σκοπός, της νέας δομής επιτυγχάνεται με το παραπάνω γιατί από της σύστασής της δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου τα άτομα αυτά που ανήκουν σε συγκεκριμένες ομάδες, όπως ηλικιωμένοι, ανήμποροι, ΑΜΕΑ κ.λ.π. να τύχουν της απαραίτητης βοήθειας ή ακόμα και συμπαράστασης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ