Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Σκόπελος | Σε εξέλιξη η κακοκαιρία μετά το πέρας της οποίας θα μετρήσουμε τυχόν ζημιές

Ενώ αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση των ανεμών, με χαρακτηρισμό "Σφοδροί / Σχεδόν Θυελλώδείς" και τη βροχόπτωση να συνεχίζεται και τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τα δελτία καιρού, μας ενημερώνουν ότι ο δρόμος προς τον ΧΥΤΑ έχει προβλήματα από πτώσεις βράχων, όπως επίσης και ο δρόμος από το πρατήριο καυσίμων στο Παλιό Κλήμα μέχρι και τα μέσα του δρόμου προς Λουτράκι, στον οποίο περιορίζεται η κυκλοφορία λόγω κατολισθήσεων, με αποτέλεσμα ένα ρεύμα να είναι κλειστό και να επιχειρούν μηχανήματα.

Προσωπικό του Πυροσβεστικό Κλιμακίου Σκοπέλου βρίσκεται στο δρόμο από νωρίς το πρωί και επεμβαίνει όπου χρειαστεί, κόβοντας και απομακρύνοντας πεσμένα δέντρα που εμποδίζουν την κυκλοφορία. Επί ποδός και συνεργεία του Δήμου με τον αντιδήμαρχο Αρ. Βούλγαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Αγγ. Ξηντάρη να παρακολουθούν την εξέλιξη της κακοκαιρίας και να συντονίζουν.

Όσο διαρκεί η κακοκαιρία και μέχρι το τέλος της που αναμένεται από τα ξημερώματα της Τρίτης, είναι άγνωστο τι ζημιές θα δούμε την "επόμενη ημέρα" τόσο στο αγροτικό δίκτυο, όσο και στα συστήματα αποχέτευσης ομβρίων των οικισμών.


Κάτοικοι απο το Καραβοτσάκισμα και την Αμπελική μας πληροφορούν ότι το δίκτυο ομβρίων στην περιοχή και ο αγωγός που φτάχτηκε εκ νέου προστάτευσαν την περιοχή από την ισχυρή βροχόπτωση, κάνοντας λόγο για πιθανά προβλήματα παρόμοια με το 2015...