Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δανειστική Βιβλιοθήκη από τον "Φάρο Σκοπέλου"

O σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ", έχοντας δημιουργήσει μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη από δωρεές φίλων του συλλόγου, μπορεί να διαθέσει βιβλία προς ανάγνωση στους εξυπηρετούμενους του, αλλά και σε κάθε χρόνιο ασθενή που διαμένει το νησί της Σκοπέλου.

Δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου που διανύουμε,κάποιοι συμπολίτες μας οι οποίοι ανήκουν στις λεγόμενες "ευπαθείς ομάδες", χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και προσοχή αλλά και τη διασφάλιση μιας ποιοτικής διαβίωσης, παρά τα αυστηρά μέτρα που αφορούν τη μετακίνηση.

Θεωρούμε λοιπόν, ότι και μέσω της παροχής βιβλίων από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη στους εξυπηρετούμενους του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», μπορούμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ενδιαφερομένοι μπορούν να επικοινωνούν με τη συντονίστρια του "ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" κ. Μαρία Καφαντάρη, ψυχολόγο, στο τηλέφωνο 6978955539.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα - για όποιον εξυπηρετούμενο επιθυμεί - της πραγματοποίησης συνεδριών μέσω  Skype ή τηλεφωνικά.