Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Πότε θα καταργηθεί το SMS για έξοδο από το σπίτι

Στις 5 Μαΐου αναμένεται να σταματήσει η αποστολή sms στο 13033 προκειμένου να μπορούμε να μετακινηθούμε προς διάφορους προορισμούς, ενώ μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών για να μετακινηθεί κάποιος εκτός νομού, αν μπορεί δηλαδή κάποιος να μεταβεί σε νησί ή στο χωριό του.

Πρωτομαγιά στο σπίτι…
Ημέρες… Πάσχα θα θυμίσουν τα μέτρα που θα λάβει η ΕΛ.ΑΣ. το τριήμερο της Πρωτομαγιάς προκειμένου να αποκλείσει το ενδεχόμενο μετάδοσης και μεταφοράς του κορωνοϊού από τα αστικά κέντρα στην επαρχία.

Για την Πρωτομαγιά οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις ισχύουν ως έχουν σήμερα, όπως και η απαγόρευση συνάθροισης περισσότερων των 10 ατόμων.

Τα καταστήματα λιανεμπορίου θα ανοίξουν από τις 4 ή 5 Μαΐου χωρίς τον περιορισμό που υπάρχει στα σούπερ μάρκετ, με βάση τα τετραγωνικά μέτρα.

Σε “δεύτερη φάση” θα μεταβούμε και σε άνοιγμα των εκκλησιών ενώ υπάρχει πρόγραμμα από την γ.γ αθλητισμού για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.

Περισσότερα στο αυριανό (28-4-2020) διάγγελμα του Πρωθυπουργού, με το οποίο θα ανακοινώσει τη σταδιακή άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού