Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Καλά νέα για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου | Πρόσληψη χειρίστριας ακτινολογικού και παρασκευαστή μικροβιολογικού

Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις προσωπικού για δύο χρόνια στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, δύο ειδικοτήτων απαραίτητωνγια τη λειτουργία του, οι οποίες ήταν αίτημα τηςσκοπελίτικης κοινωνίας και φορέων του νησιού για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, προσλήφθηκε ένα άτομο ως επικουρικό προσωπικό του κλάδου ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ –ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ / ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για κάλυψη επιτακτικών αναγκών και ένα άτομο του κλάδου ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΧΗΜΙΚΟΥ / ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για κάλυψη επιτακτικών αναγκών.

Οι ανωτέρω προσλαμβάνονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου του ίδιου φορέα.

Εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παρούσας υπογράφεται σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου από τον προσλαμβανόμενο και την 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Μετά την πάροδο απράκτου της ανωτέρω προθεσμίας ή σε περίπτωση δήλωσης του ενδιαφερόμενου περί μη αποδοχής της πρόσληψης του, η παρούσα απόφαση ανακαλείται.