Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Πλαστικά καπάκια από την Σκόπελο με αγάπη και για καλό σκοπό!

Για μια ακόμα φορά πραγματοποιείται αποστολή από τη Σκόπελο για καλό σκοπό και τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώνονται στο νησί από κατοίκους και φορείς του νησιού παρελήφθησαν από το Σύλλογο Τριτέκνων "η Αργώ" για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ για τον Γιάννη.

Για τον παραπάνω λόγο ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας έστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας "Η ΑΡΓΩ" θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους κατοίκους της Σκοπέλου, το Κέντρο Υγείας, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο, την Πυροσβεστική καθώς και τους τρίτεκνους και ιδιαίτερα τις κ.κ. Αναστασίου Πόπη και Γουλιέλμου Λίτσα, μέλη του Συλλόγου μας και αντιπρόσωποι του Συλλόγου στο νησί για την συγκέντρωση και την παράδοση πλαστικών καπακιών για την απόκτηση Ηλεκτρικού σκούτερ για το Γιάννη, τα οποία θα παραδοθούν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Τους ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.