Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Σκοπέλου και του Γυμνασίου με Λ.Τ. Γλώσσας


Κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αναμένεται η έγκριση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Δημαρχείου Σκοπέλου και του Γυμνασίου με Λ.Τ. Γλώσσας, προϋπολογισμού 970.000€, τα οποία προβλέπεται να “θωρακιστούν” με ενεργειακό κέλυφος*, νέα κατάλληλα κουφώματα και αντλίες θερμότητας, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα ενεργοβόρα κλιματιστικά.

Το «ενεργειακό κέλυφος», αποτελείται από πάνελς διαφόρων υλικών, όπως υαλοβάμβακας, διογκωμένη πολυουρεθάνη, πολυστερίνη ή άλλα πλαστικά σε στρώσεις, τα οποία θωρακίζουν το κτίριο και εγκλωβίζουν τη θερμότητα. Με αυτό τον τρόπο, χρησιμοποιείται λιγότερο το σύστημα θέρμανσης και σταδιακά μπορεί να γίνει εξοικονόμηση έως και 30% στις ανάγκες θερμικής ενέργειας προσφέροντας μεγάλη εξοικονόμηση.
Το «κέλυφος» καθώς και τα ενεργειακά κουφώματα, πέρα από τη θωράκιση της ζέστης, παρέχουν θερμομόνωση υπό κατάλληλες συνθήκες και κατά τους θερινούς μήνες.

• Να σημειώσουμε ότι ετοιμάζονται “ενεργειακές μελέτες” για το Δημοτικό Σχολείο της Γλώσσας, το Δημοτικό Σχολείο του Ν. Κλήματος και τα Νηπιαγωγεία της Σκοπέλου.

____________________

Κάντε like στη σελίδα "εφημερίδα Βόρειες Σποράδες" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram  και στο youtube !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.