Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

«Χιόνι και παγετός» | Το πυροσβεστκό κλιμάκιο Σκοπέλου συνδράμει στο τάισμα αδέσποτων ζώων

Τροφή και λίγη ανθρωπιά χρειάζονται τα αδέσποτα ζώα σε περίπτωση χιονιού και παγετού


Με χιόνια, βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες το Straycare Skopelos βρίσκεται παντού και φροντίζει τα αδέσποτα του νησιού. Έτσι και αυτές τις ημέρες με τη χιονοκαταγίδα να πλήττει το νησί, οι εθελόντες βρέθηκαν στο δρόμο και πρόσφεραν τροφή σε πολλά σημεία του νησιού.

Ιδιαίτερο σημερινό περιστατικό αποτελεί η κλήση από την εθελόντρια κα Στέλλα, η οποία, εμφανώς ανήσυχη, ενημέρωσε την εθελοντική οργάνωση ότι αδέσποτα στον Πύργο Σκοπέλου δεν έχουν τροχή αρκετές ημέρες, αφού ο δρόμος ήταν κλειστός.

Μετά από αυτό το μήνυμα “alert” η κα Λαμπρόγιαννη δεν έχασε χρόνο και απευθύνθηκε στον πάντα πρόθυμο και με ιδιαίτερες ευαισθησίες για το περιβάλλον και τα ζώα Αντιπύραρχο Ευάγ. Καραμήντζα, προϊστάμενο του Π.Κ. Σκοπέλου και δεν χάθηκε παραπάνω χρόνος.


Προσωπικό του Κλιμακίου Σκοπέλου έσπευσε στο Πύργο Σκοπέλου μαζί με την κα Στέλλα και βοήθησαν στο τάισμα των αδέσποτων.

Το Straycare και η κα Λαμπρόγιαννη ευχαριστούν τον Αντιπύραρχο Ευαγ. Καραμήντζα και το υπόλοιπο προσωπικό για το ήθος, την ευαισθησία και την ανθρωπιά που επιδεικνύουν σε κάθε περίπτωση.


Αυτές τις ψυχρές ημέρες δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ψυχούλες που βρίσκονται εκτεθειμένες στον χιονιά και τις συνθήκες παγετού. Πολλά είναι εκείνα τα αδέσποτα ζωάκια τα οποία αντιμετωπίζουν την κακοκαιρία δίχως οποιαδήποτε προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.