Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ρήγας βρήκε σπίτι!


Το σκυλάκι, για το οποίο το straycare Skopelos είχε βγει με ανακοίνωσή του και ζητούσε φιλοξενία [→εδώ], μετά από κοινή προσπάθεια του Straycare Skopelos και του Vetcare Skopelos, υιοθετήθηκε σήμερα και παραδόθηκε εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

«Ο σκυλάκος έχει πλέον όνομα, τον λένε Ρήγα και θα εχει σπίτι, φαγητό, φροντίδα, αγάπη και έναν άνθρωπο να τον αγαπά και να τον φροντίζει... Τέρμα η αδέσποτη ζωή, ο φόβος, το κρύο και η ζητιανιά για λίγη τροφή…» μας είπε η Νατάσα Λαμπρόγιαννη, εμφανώς ικανοποιημένη για το αίσιο τέλος…

Ταυτόχρονα γίνεται έκκληση στους ιδιοκτήτες ζώων να στειρώνουν τα ζώα τους, διότι το νησί έχει ήδη πολλά αδέσποτα και είναι αδύνατον να βρεθούν υιοθεσίες για όλα τα ζώα…

Σημειώνετα ότι αν κάποιος θέλει να στειρώσει το ζώο του και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να επικοινωνήσει είτε με τον Δήμο Σκοπέλου, είτε με το Straycare Skopelos.


____________________

Κάντε like στη σελίδα "εφημερίδα Βόρειες Σποράδες" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram  και στο youtube !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.